Ah, värsta.. Snuffaloo har en inneboende huligan hon också. Tillåt mig få presentera….*trumvirvel* Berit! Roligaste polaren utan tvekan, men hon gillar  inte att jag försöker humpa henne. Men fatta.. hon luktar skitagott och är iaf i mina  ögon grymt snygg!

Fast, bäst är hon på att lajja omkring med mig.. Busa, ställa till otyg och såklart vakta våra tvåbentingar. Det är nog det viktigaste. Men Mami, henne vaktar jag lite mer än Husseman. Hon verkar som behöva det lite mer. Vi var ute på socialträning igår. Gick i stan, jag fick blänga på andra tvåbentingar så att de skulle flytta på sig. Sen satte vi oss på en bänk vid torget och bara kikade på folk och fä som gick förbi. Tror vi behövde det båda två, Mami såg lite trött ut, så sen fick jag eskortera henne hem.

Mami här.. nämde jag att han hoppade upp och satte sig bredvid mig på bänken, satt där som en liten gubbe och spanade… Filmen nedan är från ett av Corsorycken häromkvällen. Bosse och Berit in action så att säga. De brukar springa över lite större ytor annars, typ använda soffan som velodrom, hoppa madrassen i gästsängen till oigenkännlighet och sladda iväg in i köket.. Ja, ni förstår säkert. I sådana lägen hade jag önskat att Bosse/Calle och Berit/Sniff faktiskt hade varit så små som de tror att de är..

Angående socialiseringen så behöver vi bägge komma ut bland folk och klara av att behålla lugnet. Calle är balsam för själen, och otroligt lyhörd på mina svängningar och attacker. Min livlina och stora stöttepelare.

Ja just.. nämde jag förresten att busarna hade hittat min apodosbehållare, tuggat den i molekyler och sedan spridit och separerat alla påsar för att sedan sprida dem runtom i lägenheten. Min panik innan jag hittat mina tabletter, kontrollerat att merparten av påsarna fortfarande var hela och att insomningstabletterna var kvar…*suck* Hörde med min sköterska ifall det var farligt, men han trodde att det mesta av det de eventuellt fåt i sig redan hade passerat systemet. Jag märkte inget konstigt med dem heller, så dena gången gick det bra. Har påsarna i en plåtlåda nu för att slippa vara med om det igen….

Annonser