Visst är hon söt?!  Lenas (Angelinas) nyaste tillskott… Mycket energi och fart vill jag lova. 🙂

Till vår lilla gynnare… Det har varit lite dåligt med uppdateringar här ett tag. Men nu så..

Idag har jag och Calle varit fotomodeller åt Mia´s dotter som har ett fotoprojekt med temat Matte/Husse + Hund. Callemannen och jag hade laddat upp med en promenad på stan innan för att ha mättat hans sinnen med intryck. Han gick så fint bredvid mig hela tiden. Vi tog en paus på Kungstorget och satte ss på en bänk för att spana på alla som gick förbi. Och ja.. han satt på bänken, bredvid mig… Socialiseringsövning för oss båda. Haltigrimman är verkligen grym! Men stundtals har man en jycke som springer och gnider sig mot benet, staket, lyktstolpar -you name it…

De (Sniff och Calle) rök ihop här för en stund sedan över en leksak. Det gick bra den här gången, men ärligt talat, hade jag varit själv hemma hade jag nog fått hälla en hink vatten över dem. De skadade sig iaf inte, så jag vi är glada för det iaf. Sedan efter en liten utskällning från jag, som i allt detta försökte vara alfahona, kröp de ned och visade både mage och strupe för mig. Skönt att de förstår när det blivit fel!

Calles tass, som han skurit sig i, har läkt ihop nu. Tjärsalva och tålamod var medicinen. Han haltar yttepytte lite fortfarande men snart så. Tjärsalvan är verkligen helt fantastisk! Tyvärr med mitt guldfiskminne minns jag inte vem som tipsade mig, men TACK! Jag har själv provat den på mit infekterade pekfinger, två smörjningar och så har svullnaden försvunnit och allt atelt inuti är som bortblåst. Jag hittade den hos Tvålmakaren. Snabb leverans, kan verkligen rekommendera!

Nog sagt, jag ska försöka skärpa mig med uppdateringarna nu sär saker omkring börjat komma till ordning.

Annonser