Bilden kommer från helgens utställning i Vårgårda. Tack Pauline för ett grymt handlerarbete, ni är ovärderliga att ha som uppfödare! Kan ju nämna att det pratades och spekulerades vilt huruvida Sniff skulle ställas eller ej… Här hemma börjar saker och ting bli som vanligt. DVS Matte är hemma igen och har lovat att hon skall utgå hemifrån nu det närmaste. Vi har saknat henne här. Mattes visit på friskhuset är i stort över för den här vändan. Hon ska bara prata med farbrordoktorn och göra små besök på friskhuset för att få koll på resten.

Så nu jäklar anamma ska vi komma ikapp med SAH arbetet igen. Har kört lite klicker när vi kommit åt, men på tok för lite för att vi skall ha kunnat göra framsteg nu. Enklare när Mamin är hemma igen.

Här är domarutlåtandet för Calle: ”Bra mentalitet” ”14 månader . Ännu något lätt byggd huvud med bra skalle acceptabelt nosparti. Gott uttryck. Något lösa ögon. God kav överlinje. För stel i skuldran önskar mer benstomme. Välvinklad bak. Bra färg. Rör sig ännu något löst. Trångt bak behöver mycket mer massa och utvecklas för bröst. ”

Annonser