…Tycks Sniff nästan viska på den här bilden. De är lustiga ihop, så fort det är vila så lägger de sig med nosarna åt varsitt håll, kikar över den andres rygg, ser till att flocken kan vara säker… Snacka om instinkter!

Båda två växer mycket för varje dag som går. Calle lär sig att ta lite mer hänsyn, vet att man inte alltid kan få som man vill precis på direkten. Sniffen lär sig snarare att våga ta för sig, att hon faktiskt har rätt att knuffa sig fram till matskålen som Calle käkat mer än hälften och att hon får säga ifrån när hon vill vila. Det är mycket lugnare i bilen nu, Calle lägger sig och gjorde en fantastisk sak igår, han hoppade in själv, utan tillsägelse eller koppel!

Visserligen i baksätet för Sniff har legat i buren i bagaget. De var jätteduktiga och hade tagit ensamhetsträningen med ro i bilen. Lite mindre yta att vakta..  + att Sniff inte kunde hoppa omkring som hon skulle gjort utanför buren. Hon hade en tuggben att roa sig med och Calle låg i baksätet och nanade.

De reviskissar över hela staden, inte bara hanen i det här förhålladet, uan Sniff skall minsann kissa på samma ställe och markera att Calle minsann är hennes egendom…. Sötnosarna. 🙄

Annonser