Vi har ju lilla Snoffalo a.k.a Sniff på besök här. Hon har ju en trasig barndom och är lite skör som följd. Rogers hjärta blöder för den lilla, och jag måste säga att det är svårt att inte gilla henne.. Hon har en störtskön personlighet som hon bjuder mer och mer på. Det har varit en lång startsträcka, för oss allihopa. Calle är helnöjd med en flickvän här hemma och de leker och har sig så fort de får tillfälle. Nu under hundträffarna har de börjat försvara varandra så mycket att vi kommer att ta dit dem en och en. Annars har de ingen nytta av socialiseringsträningen… Igår kväll började Sniffen sjunga för Calle, de låg och lovebitades i vår säng, turades om att gnavvla på den andra och brister stumpan ut i sång.. En sån där dov sjungande/ylande hes sak.. Väldigt svårt att läsa henne just då. De gälla lätena brukar ju först komma när hon är riktigt upprörd, men här såg hon riktigt tillfreds ut. Bägge två på rygg, kärleksfullt naffsande efter varandra..

Tog en träningsrunda igår med jyckarna. Sniff fick göra WP-debut, och jädrar vad hon drog! Jätteduktiga bägge två, det märks att det här är en ras som tycker mycket om att arbeta. Sedan hade vi sprintövning i grusvallen vid skjutbanan, ska inte det här få fart på Calles rumpa så vete tusan… Vi avslutade med lite lek i sandbankarna, men det blev inte så mycket spring förståeligt nog.

I skrivande stund är Calle på Dalslandsturné med Husse, och Sniffen ligger här i soffan med mig, snarkandes…. Kan ju säga att det är mestadels hon som håller mig vaken om nätterna, busan…

Annonser