Yey, Mami har beställt en ny blixtburk.. Kanske kan bli ordning på torpet igen.

Idag har jag och Morsan varit på brukshundklubben. Jädrar vad mycket vovvar, och lukter, och ljud och och och….   *overload* *Internal error* *shutting down*

(Ja. Matte här. Jeeesus christ. Vovven fick en total härdsmälta på klubben.. Hormonerna sprutade ur öronen och allting gick runt för honom. Vi körde lite enkel lydnad och följ, men snart fick vi ägna oss åt mindre avancerade saker. När de vanliga konsterna smälte samman till ett fritt flöde av sitt, ligg, tass, ligg, sitt, hopp, sitt, skutt, skall, insåg jag att vi helt enkelt fick ha socialiseringsövning istället. Vi satte oss mitt på gräsmattan med alla jobbade jyckar runt oss och kikade på dem. Ingen raggresning, ingen spänd hållning, lagom alert. Vi satt kvar tills knotten nästan flög iväg med oss. Herre, både jag och Calle hade ett moln ovanför huvudena. Uäck!

Vidare kan jag rapportera att jag ska skicka in de sista papprerna till SAH, skicka måtten på Calle för att beställa täcke och ordna andra praktiska saker. Så allt är i rullning! 😀  Yey! Ska bli så spännande! Vet inte hur lätt det blir att jobba med honom när han är så Bossig, men det löser sig. Bosse måste också ha semester… //M)

Annonser