Ja. Det är inte helt lätt att väga en, numera, ganska så stor Corso… Husse skallade ihop med Calles (Eller Bosses) hörntand. Mindre snyggt.. Hoppas bara inte att det svullnar under natten. 42 kg väger ponken nu. Han har inte gått upp ngt sedan sist, men han är ändå synbart större. Trots hettan har han käkat förvånansvärt bra och jag ska väll vara ärlig med att jag mer än gärna stoppar till honom lite extra.. Fasen. revbenen syns ju i vissa vinklar, folk tror väll att vi inte matar honom!

Idag har vi haft premiär för selen och lite lätt tömkörning.. Tyvärr inte selen som snälla Leos Matte skickade oss. Har helt enkelt inte tagit itu med atty sy in den.. Jag har andra planer för den. Tänkte sy en robust WP sele med den som stomme som vi kan ha att börja med när han är friröntgad och klar. Det verkade hur som haver som att han tyckte att det var skoj, vi tog bara en lätt uppförsbacke med Husse vid tömmarna och mig med blodpuddingstärningar och tutis där fram. Han är lätt att motivera och förstår ganska fort vad det är man är ute efter.

Idag har han fått vara med Husse och leva rövare utomhus… Han behövde helt tydligt få rusa av sig och bara vara vovve. Bosse har besökt ganska frekvent, men han har samtidigt lockat fram det där kontaktsökande, kelsjuka hos Calle. Kanske som kompensation för att man inte ska bli alldeles skogstokig på Bossebus?

Annonser